Onze citymarketing aanpak

Rijnbrug Arnhem

De kracht van Arnhem

Als Arnhem kennen we de waarde van vrijheid en de waarde van groen. Dat motiveert ons om vrijheid te koesteren en vol energie en passie voor duurzame ontwikkeling te gaan. De bewogen geschiedenis van Arnhem en de groene, unieke locatie van de stad dragen bij aan die motivatie. Arnhem beseft uit eigen ervaring hoe waardevol vrijheid en hoe belangrijk duurzaamheid is. Op creatieve en effectieve manier werken we daar vol energie aan, samen met partners in de stad, regio, NL en internationaal.

Rozet
Trolleybus
JohnFrostbrug_Arnhem (1)
Trolleylijnen
Waterstofbakfiets Arnhem Station
Watermolen Sonsbeek

De waarde van verbindingen

Stichting Citymarketing Arnhem vervult een centrale, coördinerende ‘regierol’. Citymarketing Arnhem is niet eindverantwoordelijk voor alle onderdelen van de promotie van Arnhem. Wel is de stichting bij alle onderwerpen betrokken, op de achtergrond of meer in een coördinerende rol. We zoomen in naar specifieke uitdagingen per doelgroep, we zoomen uit om het grotere plaatje steeds in beeld te hebben, en om de relevante dwarsverbanden te zien. Ook het bewaken en verder versterken van het merk Arnhem is een rol van Citymarketing Arnhem.

Het Citymarketing Arnhem Netwerk

Wij geloven dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan het merk Arnhem. Wij zijn er allemaal bij gebaat als het goed gaat met onze stad. Vanuit deze filosofie zijn we begonnen met het Citymarketing Arnhem Netwerk. Om iedereen die iets voor de positionering en branding van de stad wilt doen, te helpen en ondersteunen.

Tekengebied 1mdpi

Wij bieden je de tools&tips, jij gaat het doen!

Op deze website vind je veel tool en tips om Arnhem beter mee te nemen in je bedrijfsvoering. Heb jij Arnhem al in je naam? Zo niet dan lees je hier waarom je zou moeten overwegen! Dit en nog veel meer vind je in onze maandelijkse blogs. 

Startclub

Voor meer informatie over het netwerk lees hier verder. Heb je behoefte aan iets meer concrete voorbeelden, of ben je benieuwd hoe andere Arnhemmers het doen. Dit alles is te vinden op  ‘trots op de stad’. Zo vertelt Jaap Noltes, Manager Marketing & Media bij Vitesse: Hoe hun stadstrots meenemen en uitdragen, lees hier verder.

Behoefte aan meer informatie?

In onderstaande documenten gaat Citymarketing Arnhem dieper in op een aantal onderwerpen. Ook vind je hier het meerjarenplan van Citymarketing Arnhem.

Samenvatting Meerjarenplan 2022-2025
Meerjarenplan 2022- 2025
De motivatie van Arnhem
Bouwstenen marketingstrategie energie-expertise van Arnhem
Brandguide merk Arnhem
10 tips bijdrage Citymarketing Arnhem