De citymarketing aanpak

Sonsbeek WTC

De kracht van Arnhem

Als Arnhem kennen we de waarde van vrijheid en de waarde van groen. Dat motiveert ons om vrijheid te koesteren en vol energie en passie voor duurzame ontwikkeling te gaan. De bewogen geschiedenis van Arnhem en de groene, unieke locatie van de stad dragen bij aan die motivatie. Arnhem beseft uit eigen ervaring hoe waardevol vrijheid en hoe belangrijk duurzaamheid is. Op creatieve en effectieve manier werken we daar vol energie aan, samen met partners in de stad, regio, NL en internationaal.

Vlasveld Arnhem

De waarde van verbindingen

Stichting Citymarketing Arnhem vervult een centrale, coördinerende ‘regierol’. Citymarketing Arnhem is niet eindverantwoordelijk voor alle onderdelen van de promotie van Arnhem. Wel is de stichting bij alle onderwerpen betrokken, op de achtergrond of meer in een coördinerende rol. We zoomen in naar specifieke uitdagingen per doelgroep, we zoomen uit om het grotere plaatje steeds in beeld te hebben, en om de relevante dwarsverbanden te zien. Ook het bewaken en verder versterken van het merk Arnhem is een rol van Citymarketing Arnhem.

Wat bieden we?

We denken graag met je mee over koppelingen die je kan maken met de promotie van de stad Arnhem (en regio). De kracht van het merk Arnhem benut je voor je eigen merk of organisatie. We bieden materiaal dat vrij te gebruiken is en reiken jaarlijks een Citymarketing Award uit.

still beeldtaal Arnhem

Wat vragen we?

Samen werken aan het merk Arnhem kan op verschillende manieren. Groots of klein. Met of zonder budget. Door de mond, ogen en oren van Arnhem te zijn, maar bijvoorbeeld ook door de kernwaarden Groen, Creatief en Vrij toe te passen. Er is veel mogelijk. Hierover denken we graag met je mee.

Neem contact op
We Arnhem shot

Lees hier meer over specifieke onderwerpen

In onderstaande documenten gaat Citymarketing Arnhem dieper in op een aantal onderwerpen. Ook vind je hier het meerjarenplan van Citymarketing Arnhem.

Samenvatting Meerjarenplan 2022-2025
Meerjarenplan 2022- 2025
De motivatie van Arnhem
Bouwstenen marketingstrategie energie-expertise van Arnhem
Brandguide merk Arnhem