Pollmann trots op Arnhemse roots

1 Minuut
Pollman

Het uitdragen van trots op de stad kan op verschillende manieren. Pollmann, de servies speciaalzaak gevestigd in de Arnhemse 7straatjes, laat haar trots op de stad op de website terugkomen. De website Servies.nl is onderdeel van Pollmann. Het bedrijf bestaat sinds 1890 en inmiddels is de vierde generatie in de zaak werkzaam. Sinds 2016 zijn Nick en Anke Pollmann eigenaar. 

Op de website kun je iets teruglezen over de roots van het bedrijf en hoe ze in 2016 in de 7straatjes terecht zijn gekomen. Zo lees je er: ”zo lang als wij bestaan zijn wij gevestigd in Arnhem en daar zijn we trots op. We hebben tijdelijk ook winkels gehad in Nijmegen, maar de basis Arnhem werd nooit verlaten. Tot de tweede wereldoorlog was onze winkel naast de Eusebiuskerk gevestigd. Bij de Slag om Arnhem ging niet alleen de kerk grotendeels verloren, maar ook onze winkel. 76 jaar was onze winkel gevestigd in de Vijzelstraat ( de hoofdstraat in het centrum) op de hoek met de Bakkerstraat.”

Naast alleen info over het bedrijf nemen Nick en Anke Pollmann je ook mee de stad in. Zo kun je meer lezen over de 7straatjes, verwijzen ze door naar verschillende websites én geven ze tips over Arnhemse iconen die je niet mag missen tijdens je bezoek aan hun winkel en dus ook aan de stad.

JohnFrostbrug_Arnhem (1)

Een mooie manier van krachten bundelen. Door niet alleen naar hun eigen zaak te kijken, maar juist klanten ook kennis te laten maken met andere aspecten van de stad, biedt Pollmann klanten net wat extra. Daarnaast kan het klanten ook over de streep trekken om inderdaad die leuke zaak in Arnhem eens te gaan bezoeken, want er is nog zoveel meer te doen.

Hoe draag jij je trots voor de stad uit? We horen het graag! Stuur voorbeelden, ideeën, inspiratie of tips naar info@citymarketingarhem.nl.

Wil je hier meer over weten?

 

Related Voorbeelden uit de stad