Startclub Arnhem draagt bij aan sterk ondernemersklimaat

1 Minuut Geschreven door Sabine
Startclub

Startclub Arnhem is een initiatief van de Innovatiefabriek en gemeente Arnhem. De club verbindt diverse initiatieven voor ondernemers met elkaar, zodat je als starter één punt hebt waar je terecht kunt voor alle hulp. Startclub Arnhem ziet hoe ondernemers het merk Arnhem als troef in (kunnen) zetten voor hun eigen onderneming.

Startclub Arnhem is er om de startende ondernemer op weg te helpen. Dit doen ze door de ondernemers in verbinding te brengen met voor hun relevante coaches, maar ook door praktische informatie te bieden. Zo leren ondernemers hoe de lijntjes lopen en waar ze de juiste hulp kunnen krijgen.

Arnhem zit vol inspirerende ondernemers die maar wat graag helpen. Startclub Arnhem brengt deze gevestigde ondernemers in contact met startende ondernemers. Een samenwerking waar vaak mooie dingen uitkomen.

Vruchtbare voedingsbodem
Een sterk stadsmerk is als een vruchtbare bodem. Gevestigd zijn in Arnhem moet dan ook een extra verkoopargument of aansprekend element zijn. Het voegt iets toe aan je bedrijf. Soms wordt een
merk afgebeeld als een overkoepelende paraplu. Bij Arnhem is dat anders. De identiteit van Arnhem zit in de grond en vormt een waardevolle bodem om op te groeien.

In die voedingsbodem zitten de kernwaarden van Arnhem. Wat ook belangrijk is, zijn zaken als dienstverlening, hulp en het faciliteren van een fijn ondernemingsklimaat. Startclub Arnhem draagt daar aan bij, zodat startende ondernemers die voedingsbodem optimaal kunnen benutten.

 

unnamed (11) 2

De stad ontdekken
Naast coaching en netwerk biedt Startclub Arnhem ook op een hele praktische manier hulp. Op hun website biedt Startclub Arnhem een overzicht aan van Arnhemse werkplekken. In veel gevallen kunnen ondernemers deze met korting huren als ze lid zijn van Startclub Arnhem. En lid zijn? Dat kost dus helemaal niets. Door de startende ondernemers kennis te laten maken met de stad, groeit ook de waardering en trots voor de stad bij deze ondernemers. Ze erkennen de voordelen en weten die vaak mee te nemen in hun eigen communicatie.

Aantrekkelijke stad
Startclub Arnhem maakt ondernemers succesvoller en draagt daarmee bij aan het aantrekkelijker maken van de stad. Ze nemen de stad mee in hun eigen communicatie en stimuleren ondernemers de stad als troef te benutten. Wil je meer weten over Startclub Arnhem? Kijk eens op de website.

Wil je hier meer over weten?

 

Related Voorbeelden uit de stad