Citymarketing Arnhem Partners

Windpark

Wordt Partner!

Een sterk merk Arnhem: daar hebben we allemaal baat bij. Bovendien dragen we er allemaal aan bij. Arnhem is zo’n mooie stad door de vele organisaties die in Arnhem actief zijn. De combinatie van: eraan bijdragen en er zelf iets aan hebben staat aan de basis van het ‘samen werken, samen merken’. Het met elkaar werken aan de marketing van de stad Arnhem is gebaseerd op waardevol en inspirerend tweerichtingsverkeer.

Binnen het Citymarketing Arnhem Netwerk maak je deel uit van de citymarketing community. Als Partner ga je net een stap verder. De samenwerking wordt wat meer geformaliseerd.

Kan jouw organisatie meer doen om Arnhem uit te dragen? We gaan graag met jullie in gesprek! We kijken met iedere organisatie naar de mogelijkheden en kansen die er zijn. Er zijn geen kosten verbonden aan een Partnership.

Samen werken, samen merken!

Wij maken het verschil!

klein CAP logo

Hoe word je Partner?

Stuur een mail naar info@citymarketingarnhem.nl en wij nemen contact met je op!

Onze aanpak
Citymarketing omvat en bevat alles wat een stad mooi maakt. Wij zetten Arnhem in de etalage en ondersteunen ondernemers en organisatie in hoe je Arnhem nog beter kan benutten. Benieuwd naar onze aanpak, klik hier of bekijk de ‘aanpak’ pagina om er meer over te lezen.

 

Partners uitgelicht

Ons Partner netwerk groeit hard, ben jij de volgende die aansluit?!