Het Citymarketing Arnhem Netwerk

Museum Arnhem beeldentuin

Ons Netwerk

Citymarketing is alleen succesvol, als veel partijen in de stad actief betrokken zijn. We hebben allemaal baat bij een sterk merk Arnhem en we kunnen allemaal een rol vervullen. Iedereen op een eigen manier en binnen de eigen mogelijkheden. Van multinational tot eenmanszaak, van culturele instelling tot kennisinstelling.

Stichting Citymarketing Arnhem nodigt iedereen uit mee te doen aan de marketing van onze stad via het Citymarketing Arnhem Netwerk.

Door in Arnhem gevestigd en actief te zijn, draag je natuurlijk al bij aan de kracht van Arnhem. Er staat ongetwijfeld al Arnhem op je visitekaartje en op je website. Maar door onderdeel te worden van het Netwerk draag je bij aan het nóg beter op de kaart zetten van Arnhem. De optelsom van de vele activiteiten en communicatiemomenten is onbetaalbaar.

Samen werken, samen merken!

Een algemeen uitgangspunt is dat we zo veel mogelijk met gesloten beurzen werken aan de marketing van Arnhem. Er zijn geen kosten verbonden aan het Citymarketing Arnhem Netwerk.

Wat kan ik verwachten?

  • Tools & tips, over hoe je de ‘troefkaart’ Arnhem kan benutten
  • Relevante updates uit de stad
  • Actief betrokken worden bij belangrijke vraagstukken
  • Het jaarlijkse citymarketing evenement
Tekengebied 1ldpi

Hoe meld ik me aan?

Stap 1: Ga naar de pagina ‘aanmelden voor het netwerk’ of klik op deze link
Stap 2: Vul het email adres in en druk op aanmelden
Stap 3: Je ontvangt een welkoms mail met de vraag je profiel verder in te vullen
Stap 4: Vul je profiel verder in en wij voegen je toe aan het netwerk

 

E-laad testlab

Partners

Een stapje verder dan het Netwerk is een Partnership. Wil en kan jouw organisatie meer doen voor de stad en willen jullie actief betrokken worden? Dan is Partner van Citymarketing Arnhem worden iets voor jullie! We stemmen jaarlijks minimaal 1x af, de samenwerking is wat meer geformaliseerd. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie klik hier.

Onze aanpak

Citymarketing omvat en bevat alles wat een stad mooi maakt. Wij zetten Arnhem in de etalage en ondersteunen ondernemers en organisatie in hoe je Arnhem nog beter kan benutten. Benieuwd naar de citymarketing aanpak van Arnhem, klik hier of bekijk de ‘Aanpak’ pagina om er meer over te lezen.

Op zoek naar inspiratie over hoe jij Arnhem beter kan inzetten? Hieronder volgt een selectie van tools & tips die je kunt gebruiken.