Jeroen Visjager en Bolt laten Amerika Arnhem zien

2 Minuten Geschreven door Sabine
Bolt Threads

Bolt Threads is een Amerikaans bio-tech bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van materialen voor een betere wereld. Zo hebben ze Mylo™ op de markt gebracht. Dit is een op leer lijkend materiaal dat gemaakt wordt op basis van mycelium. Het mycelium netwerk zit normaal onder de grond en vormt de basis voor de paddenstoelen. Natuurlijk materiaal en het leer is niet van echt te onderscheiden. Jeroen Visjager is directeur van Bolt Europe. Hij komt uit Velp, verhuisde naar Amerika en is jaren later als expat weer terug naar zijn thuisbasis Arnhem gekomen. Hij heeft de stad zien veranderen in al die jaren en is blij met hoe de stad is opgebloeid. Dat laat hij zijn Amerikaanse collega’s dan ook maar al te graag zien.

”Toen ik hier kwam, zat ons hoofdkantoor in het WTC. Dit is was een perfecte plek, omdat bezoekers dan zo de trein in stappen bij Schiphol of Düsseldorf, uitstappen in Arnhem en meteen bij het kantoor waren. Ook nu we gevestigd zijn op Industriepark Kleefse Waard is de bereikbaarheid nog prima. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk lokaal te doen. We hebben dus deals met Hotel Haarhuis en Intel Hotel. Hoe leuk is het om na een werkdag op het dakterras van BLOU te zitten. Met lokale autobedrijven hebben we contacten voor de verhuur, zo kunnen we snel iemand voorzien van een auto als dat nodig is. Daarnaast ondersteunen we de horeca enorm. Er zijn zoveel leuke plekken bijgekomen, daar neem ik mijn collega’s vaak mee naartoe. Lekker eten bij Zafvino, Loetje, borrelen bij Stan & Co of naar Foodhall Arnhem.”

Naast de horeca heeft Jeroen ook de natuur herontdekt. ”Vroeger kwam ik bijvoorbeeld nooit op de Veluwe, maar het is zo dichtbij en ik ga er nu elk weekend fietsen. Ook laat ik het standaard zien aan werknemers of partners die op bezoek komen. Dat wordt gewaardeerd. Van Amerikanen hoor ik vaak dat ze Amsterdam en Rotterdam wel kennen, maar dachten dat Arnhem een slapend stadje was. Ik laat ze zien dat dat niet zo is en die ervaring nemen ze maar weer mooi mee naar huis!”

Arnhem promoten kan op veel manieren, op je website, in een magazine, maar dus ook door mensen de stad te laten ontdekken. Heb je zelf ook een leuk voorbeeld van hoe jij Arnhem promoot? Laat het ons weten door te mailen naar info@citymarketingarnhem.nl.

Lees hier meer over Bolt Threads.

Wil je hier meer over weten?

 

Related Voorbeelden uit de stad